logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Go to last post Go to first unread
skdutta  
#1 Posted : Friday, April 20, 2012 4:17:42 AM(UTC)
Rank: Administration
skdutta
Groups: Registered, Developer, Administrators

Posts: 252
Location: Atlanta, GA

There might be few reasons for this. Please follow these instructions:

1. If you do not see the OfficeClip on the menubar, close all instances of outlook (check in task manager for outlook.exe and close it also).
2. Reopen Outlook from the Start Menu
3. If you still do not see the OfficeClip Add In, go to the Outlook Trust Center and make sure that OfficeClip Add In appears there and is not disabled.
4. If it still does not work, see this post: http://www.codetwo.com/k...icrosoft-outlook/7 
5. Navigate to OfficeClip Support Forum (http://forum.officeclip.com) 

1. If you do not see the OfficeClip on the menubar, close all instances of outlook (check in task manager for outlook.exe and close it also).

2. Reopen Outlook from the Start Menu

3. If you still do not see the OfficeClip Add In, go to the Outlook Trust Center and make sure that OfficeClip Add In appears there and is not disabled. Outlook Trust Center can be reached from within Outlook. Please consult Outlook help file to go there.

4. Remove the extend.dat file, this file can be found at C:\Users\<your-login-id>\AppData\Local\Microsoft\Outlook or C:\Document and Settings\<user>\Local settings\Application data\Microsoft\Outlook for older OS

 

Edited by user Friday, April 20, 2012 4:32:14 AM(UTC)  | Reason: Not specified

SK Dutta, Architect OfficeClip LLC, Web-based Business Software, Ph: +1-770-448-7375, Web: https://www.officeclip.com
pradeep  
#2 Posted : Saturday, April 21, 2012 4:50:27 AM(UTC)
Rank: Member
pradeep
Groups: Registered, Developer

Posts: 29

Another way:

 

1. Verify that the add-in is not disabled in the registry (I presume you install it to HKCU) HKCU->Software->Microsoft->Office->Outlook->Addins->NAME. The LoadBehavior key should be 3.  If it is anything else, change it to 3.

2. Start a cmd prompt.

3. type:  set VSTO_SUPPRESSDISPLAYALERTS=0

4. Launch Outlook from the command line shell (so that the environment variable is set).

5. During startup, you should get a UI box that pops up with some debug info about why it is failing to load.

6. Copy the error text from that box to the post here so we can help you further.

 

 

 

1. Verify that the add-in is not disabled in the registry (I presume you install it to HKCU)
    HKCU->Software->Microsoft->Office->Outlook->Addins->NAME
    The LoadBehavior key should be 3.  If it is anything else, change it to 3.
2. Start a cmd prompt.
3. type:  set VSTO_SUPPRESSDISPLAYALERTS=0
4. Launch Outlook from the command line shell (so that the environment variable is set).
5. During startup, you should get a UI box that pops up with some debug info about why it is failing to load.
6. Copy the error text from that box to the post here so we can help you further.1. Verify that the add-in is not disabled in the registry (I presume you install it to HKCU)
    HKCU->Software->Microsoft->Office->Outlook->Addins->NAME
    The LoadBehavior key should be 3.  If it is anything else, change it to 3.
2. Start a cmd prompt.
3. type:  set VSTO_SUPPRESSDISPLAYALERTS=0
4. Launch Outlook from the command line shell (so that the environment variable is set).
5. During startup, you should get a UI box that pops up with some debug info about why it is failing to load.
6. Copy the error text from that box to the post here so we can help you further.

 

Krishna Pradeep Developer, OfficeClip LLC
Web Timesheet | Web Contact Manager | Web Issue Tracker
skdutta  
#3 Posted : Tuesday, April 24, 2012 5:18:31 AM(UTC)
Rank: Administration
skdutta
Groups: Registered, Developer, Administrators

Posts: 252
Location: Atlanta, GA

Also try right clicking on the setup.exe and select Run As Administrator...

SK Dutta, Architect OfficeClip LLC, Web-based Business Software, Ph: +1-770-448-7375, Web: https://www.officeclip.com
pradeep  
#4 Posted : Friday, May 11, 2012 6:19:35 AM(UTC)
Rank: Member
pradeep
Groups: Registered, Developer

Posts: 29

Sometimes the addin does not show up because outlook may be locked and running in the background. In this case close outlook by clicking on File > Exit (do not close it by clicking on the X icon) and start outlook again.

Krishna Pradeep Developer, OfficeClip LLC
Web Timesheet | Web Contact Manager | Web Issue Tracker
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.